İrfan Can Kahveci transferinde son durum

Transferin gözde ismi İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray'a mı yoksa Fenerbahçe'ye gideceği merak konusu... İrfan Can Kahveci transferindeki son durum hakkında iki "kesin" iddia ortaya atıldı. Levent Ümit Erol "Fenerbahçe", Levent Tüzemen ise "Galatasaray" dedi.

Galatasaray'la Fenerbahçe'nin transferi için kapıştığı Medipol Başakşehir'in milli orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin durumu belirsizliğini koruyor. Gazeteci Levent Ümit Erol, Sarı-Lacivertliler'in transferde mutlu sona ulaştığını iddia etti. Sabah gazetesinden Levent Tüzemen de benzer şeyleri Galatasaray için söyledi.

Erol, "FENERBAHÇE işi bitirdi ...DENİZ TÜRÜÇ ve yüksek rakam bir bonservis (bunu belirtip camiayı zorda bırakmam istemem ) ve artı 1 milyon Euro bonus (performans bonusu ) karşılıgında ve bazılarının dediği gibi sezon sonu değil HEMEN ... İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE ‘de" bilgisini paylaştı. Sporundibi.com'un Erol imzalı özel haberine göre, Başakşehir'e bir oyuncu da kiralık gönderilecek. "Bu oyuncu Papiss Cisse olabilir ..Rakip GALATASARAY teklifi ile FENERBAHÇE teklifi arasında UÇURUM var şu anda ..GALATASARAY arttırmalı."

TÜZEMEN: BANA BİLGİ GELDİ

Galatasaray yönetimine yakınlığıyla bilinen Levent Tüzemen ise dün akşam A Spor yayınında  "Bana bilgi geldi, Galatasaray, İrfan Can'ı aldı diyorlar. Galatasaray'ın sonraki satıştan %40 pay vereceğini de duydum. Bir oyuncu da takasta gidecek ama isim vermem. Bunu söyleyen içerden önemli dostum" ifadelerini kullanmıştı.

CENGİZ: GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYORUZ

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği Voleybol Efeler Ligi maçının ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İrfan Can Kahveci transferiyle ilgili son durum hakkında kısa bir açıklama yaptı.

Mustafa Cengiz, basın mensuplarının soruları üzerine, "Başakşehir ile görüşmelere devam ediyoruz" yanıtını verdi ve aracına binerek salondan ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de pazartesi günü saat 17.00'ye kadar zamanları olduğunu ve İrfan Can'ın hala Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediğini, bunun için de dik bir duruş sergilediğini ifade etmişti.

İrfan Can Kahveci transferinde son durum ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Galatasaray Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.