Göksel Gümüşdağ'ın ofisinde İrfan Can Kahveci zirvesi

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan İrfan Can Kahveci için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir araya geldi. İki başkan, görüşmelerini Gümüşdağ'ın ofisinde sürdürüyor.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İrfan Can Kahveci transferi için ikili bir zirve gerçekleştirdi. Gümüşdağ'ın Bebek'teki ofisinde yapılan görüşmede, milli orta saha oyuncunun Sarı-Lacivertliler'e transferi için kıyasıya bir pazarlık yapıldı.

31 Ocak'ta sona erecek olan devre arası transfer döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kapıştığı 25 yaşındaki yıldız için Turuncu-Lacivertliler 10 milyon euro+Deniz Türüç'ü istemişti. Sezon başında Başakşehir'e kiralık olarak giden milli futbolcu Deniz Türüç'ün yer aldığı transfer paketinde Fenerbahçe'nin isteği, bonservis bedelini düşürmek.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun da yer aldığı görüşmede Sarı-Lacivertliler'in 4.5 milyon euro, Deniz Türüç'ün tapusu ve Cisse'nin sezon sonuna kadar kiralanması şeklinde bir teklif sunduğu öğrenildi.

Belözoğlu ve Gümüşdağ'ın arasındaki yakın ilişkinin, bu transferde ibreyi Fenerbahçe'ye çevirdiği ifade ediliyor. Çocukken Fenerbahçe'yi tutan İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray'da oynamak istediği iddia edilmişit. İddianın sahibi ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bizatihi kendisiydi...

Göksel Gümüşdağ'ın ofisinde İrfan Can Kahveci zirvesi

İrfan Can Kahveci, yakın arkadaşı Hakan Aslantaş ile Fenerbahçe stadında çektirdikleri bu  fotoğrafı geçtiğimiz haziran ayında Instagram hikayesinde paylaşmıştı.

İŞTE GALATASARAY'IN TEKLİFİ 

DHA'nın edindiği bilgilere göre Galatasaray, İrfan Can Kahveci için 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önerdi. Bunu riskli gören ve "Ya satılmazsa"nın hesabını yapan Başakşehir yönetimi, hiç düşünmeden bu teklifi kabul etmedi.

Galatasaray, 3 gün sonra teklifi 5 milyon Euro'ya çıkardı ve yine yüzde 50 pay önerdi.

Başakşehir yönetimi ise Galatasaray Kulübü'ne 3 seçenek sundu:

- 10 milyon Euro + Emre Kılınç

- 12 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay

- Takassız ve paysız 14 milyon euro

"İKİ TAKIM DA ÇOK İSTEKLİ"

Gümüşdağ, Fenerbahçe ile gerçekleştirdikleri İrfan Can Kahveci görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Medipol Başakşehir'in patronu, "Fenerbahçe teklifini sundu, biz teklifimizi sunduk. Fenerbahçe ile tekrar görüşmek üzere ayrıldık. En yakın zamanda bir daha görüşeceğiz" dedi.

Galatasaray'ın yeni bir teklif yapmadığını kaydeden Göksel Gümüşdağ, "Galatasaray en son teklifinin üzerine yeni bir teklif yapmadı. Öncelikle bizim hoca durumumuz var, onu netleştirmemiz gerekiyor. İki takım da çok istekli. Galatasaray da Fenerbahçe de İrfan Can'ı çok istiyor" bilgisini paylaştı.

Göksel Gümüşdağ'ın ofisinde İrfan Can Kahveci zirvesi ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe İrfan Can Kahveci Göksel Gümüşdağ Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.