İrfan Can'daki koronavirüs şüphesi erken fark edildi

Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin neden milli takım kadrosundan ayrıldığına dair bir açıklamada bulundu. Başarılı orta saha oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıkan biriyle aynı mekanda olduğu için A Milli Takım Sağlık Heyeti tarafından önlem amaçlı gönderildiği ortaya çıktı.

İrfan Can Kahveci'nin A Milli Takım kadrosundan sakatlık nedeniyle değil, koronavirüs testi pozitif çıkan biriyle aynı ortamda bulunduğu için çıkarıldığı açıklandı. Medipol Başakşehir kulübünden yapılan açıklama şöyle:

ALMANYA MAÇINDAN ÖNCE

"A Milli Takım kadrosuna davet edilen oyuncumuz İrfan Can Kahveci'nin 1 Ekim 2020 Perşembe günü maske ve mesafe kuralları dahilinde aynı mekanda bulunduğu bir kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine konu A Milli Takım Sağlık Ekibi ve TFF Sağlık Kurulu ile paylaşılmıştır.

Belirtildiği üzere şüpheli temas sırasında tüm kurallara uyulmuş olmasına rağmen, risk alınmaması adına verilen ortak karar neticesinde oyuncumuz 6 gün süre ile izolasyonda tutulmuştur. Oyuncumuzun şüpheli temas günü, 2 gün sonrası ve 6 gün sonrası yapılan PCR test sonuçları negatif çıktiktan sonra A Milli Takim Sağlık ve İdari Ekipleri bilgilendirilmiş olup, oyuncumuzun milli takım kadrosuna tekrar cağrıldığı veya çağrılacağı yönünde tarafımıza resmi bir haber ulaşmadığı için oyuncumuz 7. günde takım antrenmanlarımıza katılmaya başlamıştır. Oyuncumuzun, izolasyon süresini doldurduktan sonra Kasımpaşa SK ile oynayacağımız hazırlık maçından iki gün önce yapılan testi de dahil olmak üzere 4 PCR testi negatif çıkmıştır.

Tüm süreç, sonuçlar ve bilgiler A Milli Takım İdari ve Sağlık Ekipleri ile anında paylaşılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

İrfan Can'daki koronavirüs şüphesi erken fark edildi ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci A Milli Takım Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.