Şut fakiri Göztepe'de İrfan Can Eğribayat da olmasa...

İlk 6 haftada 1 kez mağlup olup 7 puan toplayan Göztepe, son 3 maçında yalnızca 1 isabetli şut çekebildi. Teknik direktör İlhan Palut'un "Sıkıcı futbol" oynatmakla eleştirildiği Sarı-Kırmızılılar'da farkı yaratan isim genç kaleci İrfan Can Eğribayat oldu.

Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda golsüz berabere kalıp galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Göztepe, özellikle deplasman maçlarında hücumda etkisiz kaldı.

Son 3 dış saha maçında Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa ile karşılaşan Göztepe bu müsabakalarda yalnızca 1 kez isabetli şut atabildi.

Yeni Malatyaspor’la 1-1 berabere kalan Göz-Göz’ün tek isabetli şutu bu maçta geldi ve Halil topu ağlara gönderdi. Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında ise etkisiz bir oyun ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, 90 dakika boyunca kaleye tek isabetli şut çekemedi.

KALECİ FARK YARATTI

Göztepe son 3 maçta ise kalesinde birçok pozisyon verdi. Ege temsilcisi sezon başında Adanaspor’dan transfer ettiği kaleci İrfan Can kurtardığı pozisyonlarla adeta takımını ipten aldı. İrfan Can 3-2 kaybedilen Fenerbahçe maçında yaptığı kurtarışlarla farkı önlerken, son Kasımpaşa müsabakasında da rakip forvetlere geçit vermedi, takımının İstanbul’dan puanla ayrılmasında başrolü oynadı.

Şut fakiri Göztepe'de İrfan Can Eğribayat da olmasa... ile ilgili etiketler Göztepe İlhan Palut Süper Lig İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.