Kasımpaşa'da İrfan Buz dönemi 2 maç sürdü

İrfan Buz görevi bıraktı: "Kasımpaşa ile çıktığımız yola, yaşanan gelişmeler sonrasında kulüp içerisinde sağlıklı bir ortam bulunamayacağını değerlendirerek ekibimle birlikte devam etmeme kararı aldık."

Kasımpaşa'da sular durulmuyor. Süper Lig ekibinde kısa süre önce göreve gelen ve bir lig bir de kupa maçında takımın başında sahaya çıkan teknik direktör İrfan Buz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapar Buz, şu ifadeleri kullandı;

"Büyük hedeflerimizin örtüştüğünü düşündüğümüz Kasımpaşa ile çıktığımız yola, yaşanan gelişmeler sonrasında kulüp içerisinde sağlıklı bir ortam bulunamayacağını değerlendirerek ekibimle birlikte devam etmeme kararı aldık. Kasımpaşa teknik direktörlüğünden istifa ediyorum. Futbolcu kardeşlerime ve tüm kulüp personeline yürekten başarılar dilerim."

SERKAN RENÇBER DE BIRAKTI

Kasımpaşa Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Serkan Rençber, görevinden istifa etti. Rençber, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine Kasımpaşa Kulübü CEO'luk görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Futbolcu ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Kasımpaşa Kulübüne başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Kasımpaşa'da İrfan Buz dönemi 2 maç sürdü ile ilgili etiketler Kasımpaşa irfan buz Serkan Rençber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.