İrem G.'yi fuhşa sürükleyen çift gözaltında

Fuhuş çetesi tarafından geçtiğimiz hafta Bursa'daki evinin önünden güpegündüz kaçırılan İrem G. arabadan atlayıp jandarmaya sığınarak kurtulmuştu. 23 yaşındaki İrem G.'nin verdiği ifadede daha önce yaşadığı Karabük'te zorla fuhuş yaptırıldığını söylediği ortaya çıktı. İrem G'nin kendisini fuhşa zorlayan kişilerin ise Haydar-Leyla B. çifti olduğunu belirtti. Güvenlik güçlerinin peşine düştüğü çift jandarmaya teslim oldu.

Bursa'da fuhuş çetesi tarafından arabaya zorla bindirilip kaçırılmak istenen 23 yaşındaki İrem G. araçtan atlayarak kaçmış, sonra da jandarma karakoluna sığınmıştı. Genç kadının olaya ilişkin verdiği ifadesi ortaya çıktı. 

Eskişehir'de tehditle fuhuş yapmaya zorlandığını dile getiren genç kadın ifadesinde, "Fırsatını bulunca onlardan kaçarak, Bursa'da kendime yeni bir hayat kurmaya çalıştım" dediği belirtildi.

ÇIĞLIKLARI SOKAKTA İNLETTİ

İrem G. bu olaydan önce tam 5 yıl boyunca fuhşa zorlanmış ve bir fırsatını bulup kadın tacirlerinin elinden kurtulup geldiği Bursa'da kendisine yeni bir hayat kurdu. Ancak kadın tacirleri genç kadının izini Bursa'da da buldu. 

Geçtiğimiz hafta cuma günü marketten dönen İrem G. Bursa'da yaşadığı Yıldırım İlçesi Hacıseyfettin Mahallesi Çeşmeciler Sokak'ta zorla arabaya bindirilip kaçırıldı.

Genç kadının çığlıkları sokakta çınlarken, bir vatandaş tarafından pencerenin tülünün ardından o anları görüntüledi. 

İhbar üzerine aracın peşine düşen Bursa polisi, otomobilin Kütahya'da olduğunu tespit etti. İrem G. ise Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Yoncalı Mahallesi'ne gelindiğinde otomobilden atlayarak, yakındaki jandarma karakoluna sığındı. İrem G., daha sonra da Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

FUHŞA SÜRÜKLEYEN ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

İrem G.'nin kaçırıldığı otomobil ise aynı gün Kütahya'da polis ekiplerince durduruldu. Otomobil sürücüsü Ersin T. ve Esen Ö. gözaltına alındı. İrem G.'nin şikayetçi olmaması üzerine şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. İrem G., kendisini fuhşa zorlayanların ise Haydar B. ve Leyla B. çifti olduğunu söyledi.

Bunun üzerine 2 şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Haydar-Leyla B. çifti ise pazartesi günü Kütahya Yoncalı Jandarma Komutanlığı Karakolu'na gelerek, teslim oldu. Şüphelilerin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

AİLESİ 5 YIL ÖNCE KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

İrem G.'nin ailesinin 5 yıl önce kızları hakkında kayıp başvurusunda bulunduğunu belirledi.

Genç kadının 6,5 ay önce ise bir televizyon programına telefonla bağlandığı ortaya çıktı. Bir kayıp konusunun işlendiği programa telefonla bağlanan kimliği belirsiz 2 kişi, İrem G.'nin Haydar B. ve Leyla B. tarafından yıllardır fuhşa zorlandığını, hatta genç kadına Eskişehir'de otoban kenarında zorla fuhuş yaptırıldığını iddia etti. İrem G. ise telefonla programa bağlanarak iddiaları yalanladı. 

'PROGRAMA BAĞLANDIĞIMDA TEHDİT ALTINDAYDIM'

İrem G.'nin Kütahya emniyetinde verdiği ifadesinde katıldığı televizyon programı ve son 5 yıl içinde yaşadıklarına dair, "Televizyon programına bağlandığım zaman tehdit altındaydım. Doğruları söyleyemedim çünkü bana zarar vermelerinden korktum. Tehditle fuhuş yapmaya zorlandım. Fırsatını bulunca onlardan kaçarak, Bursa'da kendime yeni bir hayat kurmaya çalıştım. Ancak Haydar ve Leyla B. beni burada bulup, kaçırdı. Beni fuhuş yapmam için yeniden Eskişehir'e götürüyorlardı. Yolda otomobilden atlayarak kaçtım ve karakola sığındım" dediği ortaya çıktı

İrem G.'yi fuhşa sürükleyen çift gözaltında ile ilgili etiketler Bursa Kütahya Fuhuş Kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.