İrem Derici'ye şarkı söylememesi için para yağdırdılar

10 milyon lirası olması halinde müziği bırakacağını açıklayan şarkıcı İrem Derici, Instagram canlı yayınında IBAN numarasını paylaştı. Bu paylaşımın ardından telefonunun kilitlendiğini, kendisine para yağdığını söyleyen Derici, şaka yaptığını açıkladı.

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram'da yaptığı canlı yayına, önceki akşam İrem Derici konuk oldu.

IBAN VERDİ

Derici'ye, “10 milyon liram olsa müziği bırakırım.” sözleri hatırlatıldı. Derici, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım.” diyerek hesap numarasını verdi.

"TELEFONUM KİLİTLENDİ"

Derici, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine yaşadığı şaşkınlığı “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?” sözleriyle dile getirdi.

 "ŞAKA YAPTIM" DEDİ

Şarkıcı daha sonra şaka yaptığını belirterek, hesabına gelen paraları sokak hayvanları yararına bağışlayacağını açıkladı.

İrem Derici'ye şarkı söylememesi için para yağdırdılar ile ilgili etiketler canlı yayın İrem Derici Instagram Para
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.