İrem Derici'ye nazar değdi! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu

Önceki akşam 47'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde beş isme ödül vermek için dekolteli şık elbisesiyle sahneye çıkan ve ardından İstanbul'da bir mekanda konser veren İrem Derici'ye nazar değdi. Yoğun bir gecenin ardından rahatsızlandığını duyuran 34 yaşındaki ünlü popçu 'Sabahtan beri ölü gibi yatıyorum' dedi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. Geceye 2018 yılında aşk yaşadığı eski sevgilisi Genco Ecer ile birlikte katılan şarkıcı İrem Derici, beş isme ödülünü vermek için sahneye çıktı. Sahneye girişi, siyah göğüs dekolteli elbisesi ve yaptığı konuşma ile dikkat çeken Derici gecenin devamında ise Fine Bomonti'de konser verdi.


Ödül töreninin ardından konser vermek için sahneye çıkan ve yoğun bir akşamın ardından rahatsızlanan Derici, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: ''Beton'a nazar değdi çocuklar. Sabahtan beri ölü gibi yatıyorum. Çekimim ve akşamki yayın iptal çünkü sesim çıkmıyor. Ayrıca sayfam ağır spam altında, bir el atın, emojisiz yorum bir şey yapın. Valla çıldıracağım.''

 irem derici


GENCO ECER AÇIKLAMASI

Derici Altın Kelebek Ödülleri törenine eski sevgilisi Genco ile birlikte katılmasıyla ilgili olarak “Geçmişte beraberliğimiz olmuştu ama şu an iş yapıyoruz. İyi anlaşıyoruz baktım manita olamıyoruz iş yapalım dedik" açıklamasında bulundu.

İrem Derici'ye nazar değdi! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu

"BETON DERİCİ GİBİYİM"

Dekoltesi için de ilginç bir yorumda bulunan 34 yaşındaki İrem Derici, “Beton derici gibiyim, değişik dekolteler deniyorum" ifadelerini kullandı.

 

İrem Derici'ye nazar değdi! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu ile ilgili etiketler İrem Derici Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri genco ecer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.