İrem Derici'nin yeni sevgilisi Survivor'un eski yarışmacısı çıktı

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan popçu İrem Derici, ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı ve bir haftadır birlikte olduğu yeni sevgilisi Atakan Işıktutan hakkında konuştu. Atakan Işıktutan ile birlikteliğini canlı yayında ilan eden İrem Derici, ''Daha çok yeni. Bana çok iyi geliyor'' ifadelerini kullandı.

Radyo programcısı Rıza Esendemir'le evlenip boşanan ve son olarak bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Cem Belevi'den ihanet yüzünden ayrılan İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" diyen İrem Derici'nin gizemli aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

AŞK SORULARINA KAÇAMAK CEVAP

35 yaşındaki İrem Derici, 29 yaşındaki yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlenirken görüntülendi. "Atakan Bey ile beraberdiniz, artık aşk doğrulandı diyebilir miyiz?" sorusuna "Bilemiyorum" yanıtını veren İrem Derici, yeni birlikteliğini ilk kez 'Söylemezsem Olmaz' programında açıkladı.

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Survivor'un eski yarışmacısı çıktı


YENİ BİRLİKTELİĞİNİ CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Bircan Bali, Arto ve Ebru Şancı'nın yorumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına katılan İrem Derici, eski Survivor yarışmacısı ile aşk yaşadığını açıkladı. "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulunan Derici, kendisinden 6 yaş küçük eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile sevgili oldu.


''BEN 2020'DE MESAJ ATMIŞIM...''

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Bir hafta önce başlayan mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Derici, Işıktutan ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştıklarını ve çok iyi biri olduğunu söyledi: ''Daha bir hafta olmadı. Ben salak sabah sabah uyanıp “anne, kızın aşık oldu” yazdım. Bundan çocuğun da haberi yoktu. Bizim çok ortak arkadaşımız var. Feyyaz Şerifoğlu benim çok yakın arkadaşımdır. Atakan’da Feyyaz'ın kuzeni… Sosyal medyadan bir mesajlaşma başladı. Ben 2020'de bir mesaj atmışım ama cevap gelmeyince unutmuşum. Ben gördüğümde onun çok çapkın olduğunu düşünmüştüm ama Allah ailesine bağışlasın melek gibi adam. Bana çok iyi geliyor, daha çok yeni. Ağzımdan yanlış bir şey çıkar diye korkuyorum. Gerçekten melek gibi bir kalp. Çok naif bir insan.''

 İrem Derici'nin yeni sevgilisi Survivor'un eski yarışmacısı çıktı - Resim : 2

Işıktutan ve Derici, hesaplarından aynı kahvaltı masasının fotoğrafını paylaşarak birlikte olduklarını gözler önüne sermişti.

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Survivor'un eski yarışmacısı çıktı - Resim : 3

İrem Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Cem Belevi ile Atakan Işıktutan, önceki gün birlikte Galatasaray maçını izlemeye gitmişti.

Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2.’lik deresi bulunan 29 yaşındaki Atakan Işıktutan, Survivor 2022 kadrosuna yedeklerden dahil olmuş ancak sakatlık sebebiyle yarışmadaki macerası kısa sürmüştü. İrem Derici ile aşk yaşadıklarının duyulmasının ardından Atakan Işıktutan'ın kim olduğu merak edildi.

atakan ışıktutan

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Atakan Işıktutan, 5 Aralık 1994 yılında İstanbul Şişli’de dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan isim 2016 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisans yapmaya başlamıştır. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

 

 

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Survivor'un eski yarışmacısı çıktı ile ilgili etiketler Atakan Işıktutan İrem Derici Söylemezsem Olmaz Survivor Cem Belevi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.