İrem Derici'nin Harbiye hayali için ödediği ücret ortaya çıktı! Mini bir servet harcadı

34 yaşındaki sevilen pop şarkıcısı İrem Derici, yıllar önce konuk olarak katıldığı Beyaz Show programında en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söylemişti. Bu hayalini önceki gece gerçekleştiren İrem Derici, konser için minik bir servet harcadı.

İrem Derici'nin hayali gerçeğe döndü... Harbiye'de sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Derici, konser sonunda gözyaşlarını tutamadı. Derici, sahneye kurdurduğu üç katlı asansörle çıkarak gece boyunca dört farklı kıyafet giydi. 

 

'450 BİN LİRA HARCADIM'

Görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu: “450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır.”

İrem Derici, Harbiye hayali için mini bir servet harcadı

CEM BELEVİ AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı, adının aşk dedikodularına karıştığı Cem Belevi’yle ilgili sorulara da “Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp geleceğim kurbanlık koyun gibi” açıklamasında bulundu.

İrem Derici, Harbiye hayali için mini bir servet harcadı

Konser öncesi Cem Belevi’nin, gönderdiği ve üzerinde ''Tüm hayallerin bugün gibi gerçek olsun'' yazılı güller ve papatyalardan oluşan devasa çiçek buketi kulis önünde gözlerden kaçmadı.

İrem Derici, Harbiye hayali için mini bir servet harcadı


'TARKAN HARİÇ HEPSİ CEBİNDEN PARA HARCIYOR'

Konser öncesi eşi Burcu Kıratlı ile poz veren Sinan Akçıl “Ben buraya çıkmıyorum çünkü burası biraz prestij yeri ve burada kendi cebinden para harcıyorsun. Ben istiyorum ki o dengeler düzeldikten sonra buraya çıkalım. Tarkan hariç hepsi cebinden para harcıyor buraya çıkmak için. Biz de eş dost kontenjandan geldik. Satanlar da oluyor İrem’in başarılı satış yaptığını düşünüyorum...”

İrem Derici, Harbiye hayali için mini bir servet harcadı

İrem Derici'nin Harbiye hayali için ödediği ücret ortaya çıktı! Mini bir servet harcadı ile ilgili etiketler İrem Derici Konser Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.