İrem Derici'nin Estetiksiz Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi! Estetikli ve Estetiksiz Hali Arasında Dağlar Kadar Fark Var! Görenler İrem Derici Olduğuna İnanmadı!

Ünlülerin kameralar önünde ya da sahnede en kusursuz hallerini görüyoruz. Onları asla kusursuz olarak düşünemiyoruz. Ancak burada atlanan bir nokta var ki o da ünlülerinde insan oldukları ve değişebildikleridir. Buna ek olarak estetik ile kısa zamanda değişen birçok ünlü isim var. İşte bu isimlerden bir tanesi de İrem Derici…

Ünlülerin kameralar önünde ya da sahnede en kusursuz hallerini görüyoruz. Onları asla kusursuz olarak düşünemiyoruz. Ancak burada atlanan bir nokta var ki o da ünlülerinde insan oldukları ve değişebildikleridir. Buna ek olarak estetik ile kısa zamanda değişen birçok ünlü isim var. İşte bu isimlerden bir tanesi de İrem Derici

İrem Derici’nin Estetik Hayatı

İrem Dericinin 17 yaşında iken duvara kafa atarak burnunu kırdığını bilmeyeniniz yoktur. İşte ünlü sanatçının estetik hayatı da bu şekilde başlamış ve devam etmiş. Hatta yine hatırlarsınız ki Derici zayıflık takıntısı yüzünden bir dönem sağlık problemleri bile yaşadı. İrem Dercinin vücudunda en beğenmediği yeri ise şüphesiz bir şekilde burnudur. Ünlü şarkıcı ilki on yedi yaşında olmakla beraber toplamda 3 kez burnu için estetik ameliyat olmuş durumda.

İrem Derici'nin Estetiksiz Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi! Estetikli ve Estetiksiz Hali Arasında Dağlar Kadar Fark Var! Görenler İrem Derici Olduğuna İnanmadı!

Bunun yanı sıra sanatçı göğüslerinin eski formunu kaybettiğini düşünerek göğüslerini büyütmek için yine cerrahi bir operasyon geçirmişti. Bunun yanında Derici’nin yüzünde sayısız botoks işlemi bulunuyor. Bunun yanında dişlerini de yaptıran Derici, estetik konusunda Süper Star Ajda Pekkan’ı bile geçeceğini de şaka yollu bir şekilde dile getirmişti.

İrem Derici'nin Estetiksiz Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi! Estetikli ve Estetiksiz Hali Arasında Dağlar Kadar Fark Var! Görenler İrem Derici Olduğuna İnanmadı! - Resim : 2

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde doğdu ve dört yaşında org çalmaya başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi. Derici aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. Ayrıca pazarlama iletişimi üzerine yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı. Derici yarı finale kadar yükselmeyi başardı. O Ses Türkiye'den önce ise toplam üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı.

İrem Derici'nin Estetiksiz Hali Görenleri Şaşkına Çevirdi! Estetikli ve Estetiksiz Hali Arasında Dağlar Kadar Fark Var! Görenler İrem Derici Olduğuna İnanmadı! ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.