İrem Derici'nin Elazığ'da vereceği konseri iptal edildi

Ünlü popçu İrem Derici'nin 30 Eylül tarihinde Elazığ'da Salçalı Köfte Festivali kapsamında vereceği konser iptal edildi. Duruma isyan eden Derici, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu ve ''Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz'' ifadelerini kullandı.

İrem Derici, 30 Eylül'de Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası tarafından düzenlenen Salçalı Köfte Festivali kapsamında konser verecekti. Ancak ünlü popçunun konseri iptal edildi. HÜDA-PAR’ın Derici’yi hedef göstermesinin ardından festivali organize eden Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivalde İrem Derici konserinin iptal edileceğini ve yapılacak basın açıklamasıyla kararın kamuoyuna duyurulacağını söyledi.


İREM DERİCİ'DEN KONSERİNİN İPTAL EDİLMESİNE TEPKİ

Elazığ’da vereceği konseri iptal edilen İrem Derici, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Geçen yıl Elazığ'da verdiği konserinden görüntüleri yayınlayan Derici altına düştüğü notla dikkat çekti.

Derici paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Tarih 30 Aralık 2021 • ELAZIĞ KONSERİMİZ ❤️ Görüyorsunuz İZDİHAMI, SEVGİ SELİNİ! 🙏 Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu.
Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben SANATÇIYIM! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin!
Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece SEVERİM!
HEM DE ÇOK SEVERİM!
SENİ ÇOK SEVİYORUM ELAZIĞ! ❤️

#Elazığ''

İrem Derici'nin Elazığ'da vereceği konseri iptal edildi

 

 

İrem Derici'nin Elazığ'da vereceği konseri iptal edildi ile ilgili etiketler İrem Derici Elazığ Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.