İrem Derici'nin babası umudunu kesti: 'Ben kendim yaparım zaten'

İrem Derici, yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile bir araya geldi. Bir süre önce ünlü şarkıcının babası Hulusi Derici ile karşılaştığını belirten Önder Tiryaki, İrem Derici'yi tiye aldı. Hulusi Derici'nin kızının boşanmak istediğini söylediğinde verdiği yanıtı aktaran Önder Tiryaki'nin sözleri olay oldu. İrem Derici ne diyeceğini bilemeyip kahkahalara boğuldu.

İrem Derici, yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile bir araya geldi. Bir süre önce ünlü şarkıcının babası Hulusi Derici ile karşılaştığını belirten Önder Tiryaki, İrem Derici'yi tiye aldı. 

İrem Derici'ye babasından olay 'boşanma' yanıtı!
Hulusi Derici'nin kızının boşanmak istediğini söylediğinde verdiği yanıtı aktaran Önder Tirayaki'nin sözleri olay oldu. İrem Derici ne diyeceğini bilemeyip kahkahalara boğuldu. İrem Derici, bir süre önce en son Paris'te gördüğü yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile bir araya geldi. Arkadaşını ne kadar özlediğini dile getiren İrem Derici, birlikte geçirdikleri anları sosyal medya hesabında paylaştı.

İrem Derici'ye babasından olay 'boşanma' yanıtı!

Önder Tiryaki, bir süre önce ünlü grafik tasarımcısı ve yönetmen Hulusi Derici ile karşılaştığını ifade etti. Hulusi Derici'nin kızı ile ilgili anlattığı komik anıyı aktaran Önder Tiryaki'nin sözleri hem İrem Derici'yi hem de izleyenleri gülümsetti.

İrem Derici'nin babasına gidip "Baba ben boşanmak istiyorum" dediğini ifade eden Tiryaki; babasının genç şarkıcıya verdiği yanıtı da aktardı. Önder Tiryaki; Hulusi Derici'nin İrem Derici'ye "Kızım boşver benim senden torun beklentim yok. Toruna ihtiyacım olsa ben kendim yaparım zaten." dediğini belirtti. Arkadaşının "Adam sürekli çocuk yapıyor!" diyerek Hulusi Derici'yi tiye alması üzerine; başarılı şarkıcı "Sonra efendim İrem niye böyle?" diyerek espri yaptı.

 

İrem Derici'nin babası umudunu kesti: 'Ben kendim yaparım zaten' ile ilgili etiketler İrem Derici önder tiryaki hulusi derici torun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.