İrem Derici'nin babası boşanıyor! 1 milyon TL tazminat talep etti, ünlü isim suskunluğunu bozdu!

Şarkıcı İrem Derici’nin babası Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici’ye boşanma davası açtı. Ünlü reklamcı, iki çocuğunun velayeti ile birlikte 1 milyon lira tazminat talep etti. Gündem olan haberin ardından ünlü şarkıcı İrem Derici de açıklama yaparak, "'Ben babamın ilk eşinden olan ilk çocuğuyum. Böyle hassas dönemlerde insanları üzmemeye ekstra özen göstermek lazım." ifadelerini kullandı.

İrem Derici’nin reklamcı babası Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici’ye kadınlık görevini yerine getirmediği ve sözlü şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı.

1 milyon lira tazminat talep eden ve iki çocuğunun velayetini isteyen Hulusi Derici, eşinin kendisine ait olan malları üzerine geçirerek iyi niyetini suistimal ettiğini de öne sürdü.

Dün gün olan haberlerin ardından ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İrem Derici'nin babası boşanıyor! 1 milyon TL tazminat talep etti, ünlü isim suskunluğunu bozdu!

"KAZIK KADAR BİR KADINIM"

Yaptığı açıklamada, "Şimdi canlarım... Ben babamın ilk eşinden olan ilk çocuğuyum ve ben 5 yaşındayken, 1992 yılında annemle babam boşandılar. Şu an 34 yaşında kazık kadar bir kadınım.

Böyle hassas dönemlerde insanları üzmemeye ekstra özen göstermek lazım.

Biraz daha anlayış rica ediyorum." dedi.

İrem Derici'nin babası boşanıyor! 1 milyon TL tazminat talep etti, ünlü isim suskunluğunu bozdu! ile ilgili etiketler İrem Derici boşanma evlilik hulusi derici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.