İrem Derici: Maske tak geberme! Boy boy çocuklarımız olacak!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Türkiye'de de en çok izlenen yapımlar arasına giren '365 Days' adlı filmin başrol oyuncusu Michele Morrone'nin Instagram canlı yayınına katılarak dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Karantina sürecini evinde geçiren ve bu süre zarfında son derece sıkılan şarkıcı İrem Derici, yaptığı paylaşımlarla kendisinden söz ettirmeyi bildi.

Düşüncelerini dobra bir şekilde ortaya koymaktan çekinmeyen ve çoğu zaman hakkında yapılan yorumlara da aldırmayan Derici bu defa oyuncu Michele Morrone’nin Instagram’dan yaptığı canlı yayına yazdığı notla gündeme geldi.

İrem Derici: Maske tak geberme! Boy boy çocuklarımız olacak!

''DAHA BOY BOY ÇOCUKLARIMIZ OLACAK''

Ülkemizde de en çok izlenen filmler arasına giren ‘365 Days’ adlı erotik sahneler içeren yapımın yakışıklı başrol oyuncusundan etkilenen Derici, canlı yayının altına: “Aşkım maske tak geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak” yazdı.

 

 

İrem Derici: Maske tak geberme! Boy boy çocuklarımız olacak! ile ilgili etiketler canlı yayın Instagram İrem Derici Michele Morrone
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.