İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler!

Şarkıcı İrem Derici konseri sırasında meleklerle ilgili manevi değerleri yerle bir eden sözler sarf etti. Kısa sürede sosyal medyada yayılan ve büyük tepki çeken sözleri nedeniyle İrem Derici'ye tepki yağdı. Sözleri nedeniyle #İremDericiBoykot tagı açılan şarkıcının sözleri ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden de bir açıklama geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyeleri tarafından düzenlenen Kartepe Kış Festivali-Karfest, bu yıl ilk kez 18 Ocak 2020'de gerçekleştirilmişti. 

Festival kapsamında Kartepe'de sahne alan şarkıcı İrem Derici'nin verdiği konser sırasında melekler hakkında sarfettiği sözler bugün ortaya çıktı.

"Kartepe'de olmayan melekler g..... yesin" diyen İrem Derici'nin rezil söylemine sosyal medyadan büyük tepki yağdı. 

Hakkında #İremDericiboykot etiketi ile protesto kampanyası başlatılan İrem Derici'ye tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarının bazı mesajları şöyle: 

"İnsan kılığına girmiş şeytan #iremderici 3 kuruş para kazanınca kendini dünyanın hakimi sandı. Bunun konserine giden ben müslümanım demesin.!"

İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler!

"Allah cc seni Melekleri hatırına bu cuma gecesi yüzü suyu hürmetine çok geçmeden helakını aleme ibret için görmeyi nasip eder inşAllah âmin"

İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler! - Resim : 2

"@iremderici .de içindeki İslam düşmanlığını dışa vurmuş ve gerçek yüzünü göstermiştir,
Küfürbaz cem yılmaz, İğrenç şahan ivedik gibi boykot ederek hak ettiği çöplerin arasına karışma vakti gelmiştir !!!"

İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler! - Resim : 3

"irem derici küfür ettiği için gündeme gelmiş abii alışın artık şu kadının bu hallerinee kadın yıllar önce de aynıydı şimdi de aynı yıllar önce de küfür ediyordu ne sorsan söylüyordu vs vs şimdi de aynı hala daha alışamamanız tuhaf"

 İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler! - Resim : 4

İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler! - Resim : 5

İrem Derici'nin sözleri sosyal medyada büyük tepki çekerken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden de yeni ortaya çıkan rezil söyleme ilişkin açıklama geldi. Açıklamada İrem Derici kınanırken, bir daha hiçbir organizasyona çağrılmayacağı ifade edildi. 

Yapılan açıklama şöyle:

"Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici’nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır. İrem Derici’nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak; halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici’yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

 

İrem Derici'den meleklerle ilgili iğrenç sözler! ile ilgili etiketler İrem Derici Şarkıcı Kartepe Kocaeli melekler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.