İrem Derici'den koronavirüs olduğuna inanmayanlara ilginç teklif!

Yeni şarkılarını yayımladığı akşam koronavirüse yakalandığını öğrenen İrem Derici hastalığına inanmayanlara "Evime gelsinler bol sulu Fransız öpücüğü vereyim onlara" diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta yeni şarkısıyla hayranlarına sürpriz yapan İrem Derici hemen akabinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurmuştu.

Hürriyet'e konuşan ünlü şarkıcı hastalığı boyunca kolunu bile kaldıramadığını, dayak yemiş gibi kemiklerinin ağrıdığını ifade etti.

Koronavirüs tedavisi gören Derici hastalığının reklam olduğunu iddia edenlere ise açtı ağzını yumdu gözünü.

İrem Derici'den koronavirüs olduğuna inanmayanlara ilginç teklif!

Derici: "Korona olduğuma inanmayan ger zekalıdır. Sağlık Bakanlığı logolu raporumu paylaştım. Şüphelenen varsa kendilerine bol sulu bir Fransız öpücüğü vereyim" dedi.

Yeni şarkısının kutlamasını yapamayan Derici, "Her an değişiyor. Bence koronavirüs İkizler burcu. Dakikası dakikasını tutmuyor. Resmen paçavra gibi oldum. Ben kutlama kadınıyımdır. Yeni maxi single'ım çıkmıştı, akşamına 'pozitif' sonucu gelince psikolojik olarak çöktüm" dedi.

 

 

 

İrem Derici'den koronavirüs olduğuna inanmayanlara ilginç teklif! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.