İrem Derici yine aldatıldı! Sosyal medyada ihanetine uğradığı Cem Belevi'ye demediğini bırakmadı

35 yaşındaki popçu İrem Derici, daha önce ihanet yüzünden ayrıldığı kendisinden bir yaş küçük sevgilisi Cem Belevi ile yeniden barışmıştı. Meslektaşı Cem Belevi ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan İrem Derici ikinci kez aldatıldı. Cem Belevi, İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattı. İrem Derici aldatıldığını öğrenince sosyal medyadan ateş püskürdü.

Daha önce sevgilisi Cem Belevi'nin ihanetine uğrayan ve bu olaydan bir süre sonra ilişkilerine yeniden bir şans veren İrem Derici aldatıldı. İrem Derici, sosyal medya hesabından ayrıldığı sevgilisi Cem Belevi'yi hedef alarak "Saltanat sona erdi sefil popçu" şeklinde şoke eden bir paylaşımda bulundu.

CEM BELEVİ'YE ŞOK SÖZLER!

Cem Belevi'nin İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. İrem Derici basına yansıyan haberlerin ardından 7.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. İrem Derici'nin isim vermeden Cem Belevi'yi hedef alan paylaşımı görenleri şoke etti. 

İrem Derici yine aldatıldı! Sosyal medyada ihanetine uğradığı Cem Belevi'ye demediğini bırakmadı

Belevi'ye gönderme yapan Derici, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler."

İrem Derici yine aldatıldı! Sosyal medyada ihanetine uğradığı Cem Belevi'ye demediğini bırakmadı - Resim : 2

İrem Derici yine aldatıldı! Sosyal medyada ihanetine uğradığı Cem Belevi'ye demediğini bırakmadı ile ilgili etiketler İrem Derici Cem Belevi Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.