İrem Derici’ ye neden para cezası kesildi? İrem Derici ne dedi?

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz gün 4,369 TL para cezası kesildi. İrem Derici’ ye neden para cezası kesildiği ve İrem Derici’nin ne dediğini sizler için araştırdık.

İrem Derici’ ye neden para cezası kesildi, İrem Derici ne dedi soruları gündem oldu. Başarılı şarkıcı geçtiğimiz gün yaşadığı bir olay nedeni ile 4 bin 369 lira para cezası aldı. Sosyal medyada gündem olan bu durum vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Sizler için İrem Derici’ ye neden para cezası kesildiğini ve İrem Derici ne dediğini araştırdık.

İrem Derici’ ye neden para cezası kesildi?

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz gün Caddebostan sahilde arkadaşları ile piknik yaparken sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak yakın mesafede maskesiz oturması ile gündem olmuştu. Gazetecilerin uyarısına kulak asmayarak alaycı bir tavır ile istedikleri yere şikayet edebileceklerini söyleyen şarkıcı İrem Derici’ye çok geçmeden para cezası kesildi.

Kadıköy Kaymakamlığı tarafından yapılan araştırmalar sonucu sosyal mesafe kuralını hiçe sayan İrem Dericiye 4 bin 369 lira ceza kesildi. 

İrem Derici’ ye neden para cezası kesildi? İrem Derici ne dedi?

İrem Derici ne dedi?

Arkadaşları ile sahilde sosyal mesafeyi hiçe sayarak oturan İrem Derici, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “Siz bir yasak görüyorsanız bakanlığı arayın. Onlar çözsün. Size kalmadı. Gidin, şikayet edin” diyerek muhabirlere açıklama yapmıştı.

 

İrem Derici’ ye neden para cezası kesildi? İrem Derici ne dedi? ile ilgili etiketler İrem Derici neden para cezası kesildi ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.