İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı

Sultangazi'de sahneye çıktığı sırada izleyiciler arasında çıkan kavganın ardından konseri yarıda kalan İrem Derici, sosyal medya hesabından açıklama yaparak üzgün olduğunu dile getirdi.

Sultangazi'de bir alışveriş merkezinde sahne İrem Derici konser verdiği sırada iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası polis biber gazı kullanırken, konser yarıda kaldı.

İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı


Kavga esnasında bazı kişiler demir bariyerleri yerinden çıkartarak, karşı taraftakilere fırlattı. Polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralanırken, arbede sırasında bayılanların olduğu belirtildi.

İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı - Resim : 2

Sahneden kavgayı gören İrem Derici, "Yapmayın çocuklar" şeklinde kavga eden grubu uyardı. Kavganın uzaması üzerine İrem Derici'nin sahneden indiği ve konserin yarıda kaldığı öğrenildi.

İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı - Resim : 3

''KONSER KORKUNÇ BİR HAL ALDI''


Sosyal medya hesabından konser anına ilişkin görüntü paylaşan İrem Derici, yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Derici, "Çok çok üzgünüm. Bu kadar büyülü bi’ enerjiyle başlayan, inanılmaz geçen bir konser, iki grubun birbirine girmesiyle korkunç bir hal aldı. En az Sultangazi halkı da benim kadar üzgün ve olanlardan bi’ haber. Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması. En yakın zamanda canım ciğerim Sultangazim ile tekrar bi’ araya gelmek için gün sayıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin" dedi.

 
İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı - Resim : 4

 

İrem Derici konserinde kavga çıktı, polis biber gazı kullandı ile ilgili etiketler İrem Derici Kavga Sultangazi Konser

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.