İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı...

Aynı binada çapraz dairelerde oturan Lerzan Mutlu ve İrem Derici'nin ses sorunu bitmiyor. Derici, son yaptığıyla hem meslektaşı hem de komşusu Mutlu'yu çileden çıkardı.


Dün gece evinde gece geç saatlere kadar yüksek sesle müzik dinleyen şarkıcı İrem Derici, çevresindekilerin rahatsız olmasını umursamadı. Komşusu Lerzan Mutlu ise sabaha karşı yaptığı Instagram paylaşımlarıyla Derici'ye sitem etti.

İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı...

İREM DERİCİ SABAH SAATLERİNE KADAR MÜZİĞİN SESİNİ KISMADI


İrem Derici, katıldığı bir YouTube programında komşusu Lerzan Mutlu’nun evin içerisinde sürekli topuklu giydiğini, ve sabah 8’de topuklu seslerinin gelmeye başladığını söylemişti. Lerzan Mutlu, İrem Derici'nin geç saatlerde açtığı müzik sesinden rahatsız oldu.

 
LERZAN MUTLU'NUN UYARI MESAJLARINI CİDDİYE ALMADI


Güvenliğe şikayetten sonra güvenliğin kapıya gitmesine rağmen Derici, kapıyı açmadı. Kendisine mesaj atıp uyaran ancak herhangi bir geri dönüş alamayan Lerzan Mutlu, çareyi İrem Derici'ye sosyal medya üzerinden seslenmekte buldu. Mutlu, belki sosyal medyada görür diye Instagram hesabından mesajlar yazarak İrem Derici'yi etiketledi.

İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı... - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN MESAJLAR YAĞDIRDI


Lerzan Mutlu'nun paylaşımları olay oldu. Mutlu peş peşe attığı story'lerinde sitem etti:

''İremciğim uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! Whatsapp'ını okundu yapmazsın sen. Buradan yazayım dedim. Sabah saat 04:00.''

"Asla ilk değil. Yeter! Güvenlik kapıyı çalıyor, kimseye kapıyı açmıyorsun. Ve biz bu saate kadar uyanık! Villa mı burası? Whatsapp'a cevap vermediğin daha önce buradan yazıyorum."

"Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma, yakışmaz! Ama zorluyorsunuz. Bu ne ya delireceğim. Hala susmadı müzik."

İşte Mutlu'nun o paylaşımları...

İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı... - Resim : 3

İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı... - Resim : 4

İrem Derici, komşusu olan Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Demediğini bırakmadı... ile ilgili etiketler İrem Derici Lerzan Mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.