İrem Derici kendini tatmin ederken annesine yakalandığını açıklamıştı!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü Şarkıcı İrem Derici son röportajında kendini tatmin ederken annesine yakalandığını itiraf etmişti. Derici'nin özel konularda yaptığı açıklamalardan rahatsız olan babası, "Bunlar Türk aile yapısına uygun değil" diyerek kızını uyardı.

Katıldığı programda kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını açıklayan ünlü şarkıcı İrem Derici'ye ailesinden uyarı geldi. Her geçen gün dobralığın boyutunu artıran ve çekinmeden mahrem konular hakkında konuşan Derici'ye babası Hulusi Derici, "Dur" dedi. 

"BUNLAR TÜRK AİLE YAPISINA TERS"

Kızının açıklamalarından rahatsız olan Hulusi Derici'nin, "Böyle konularla değil müziğinle gündeme gel. Bunlar Türk aile yapısına ters" dediği öğrenildi.

Söz konusu açıklamaların ardından İrem Derici özel hayatı hakkında yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de yayınlanmaya başlayan Hasan Can Kaya'nın programına konuk olan Derici, bu sefer de sevgililerini aldattığını açıkladı. Derici konuyla ilgili şunları söyledi:

İrem Derici kendini tatmin ederken annesine yakalandığını açıklamıştı!

"HINCIMI ALAMIYORUM, GİDİP ALDATIYORUM!"

"Ben de aldattım. Psikolojik şiddet çok garip bir şey. Öyle bir şey diyor ki, hıncımı alamıyorum. Gidiyorum aldatıyorum ama haberi de olmuyor. Ne yapmış oluyorum şimdi? Hepsini aldatmadım ama"

İlişkileri hakkında konuşmaya devam eden Derici, evliliğinde veya uzun ilişkilerinde asla böyle bir şey yapmadığının da dikkatle altını çizdi. 

"ONA YANIYORUM"

Diğer taraftan Derici'nin programda futbolcu Ryan Donk ile ilgili söyledikleri de sosyal medyada gündem oldu. En beğendiği erkeğin Donk olduğunu belirten Derici, "Ona yanıyor, yanıyorum!" dedi. 

İrem Derici'nin bir diğer itirafı ise "Basılma anıyla" ilgiliydi. Gençliğinde annesi tarafından odasında kendini tatmin ederken yakalandığını dile getiren İrem Derici, "O an far görmüş tavşan gibi oldum" sözleriyle utanıcını dile getirdi.

Derici'nin kullandığı tüm bu ifadeler ailede adeta krize sebep oldu. Ancak açıklamalarıyla her geçen gün çıtayı yükselten Derici'nin babası Hulusi Derici'nin uyarılarını dikkate alıp almayacağı merak konusu. 

 

 

İrem Derici kendini tatmin ederken annesine yakalandığını açıklamıştı! ile ilgili etiketler İrem Derici hulusi derici Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.