İrem Derici ile Emre Aslan aşk yaşıyor mu? BKM Emre Aslan kimdir?

İrem Derici ile aşk yaşadığı iddia edilen BKM Emre Aslan’ın hayatı oldukça merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından biri olan Emre Aslan’ın sosyal medyada yer alan iddialara göre ünlü şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşadığı söylenmekte.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından biri olan BKM Emre Aslan bugünlerde adı İrem Derici ile aşk iddialarına karıştı. Aslan bu haberlerin ayyuka çıkması sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında bu haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Emre Aslan Kimdir?

Emre Aslan 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi de alan Emre Aslan, bir sezon boyunca 'Yedi Kocalı Hürmüz' adlı oyunda sahne aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından biri olan Aslan Işık Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği öğrencisidir.

İrem Derici ile Emre Aslan aşk yaşıyor mu? BKM Emre Aslan kimdir?

2019 yılında Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminde rol aldı. Daha sonra BKM Mutfak ekibine dahil oldu. Yazdığı Kız Ruleti skecinde "Bora" karakteri ile hafızalara kazındı.

İrem Derici ile Emre Aslan aşk yaşıyor mu? BKM Emre Aslan kimdir? ile ilgili etiketler BKM İrem Derici Emre Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.