İrem Derici ile Cem Belevi aşk mı yaşıyor? İddiaların ardı arkası kesilmiyor!

Türk pop müziğinin sevilen iki ismi İrem Derici ile Cem Belevi’nin aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcıların arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi. Bir süredir hayatında kimse olmayan İrem Derici'den konu ile ilgili merak edilen ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici'nin aynı yaştaki meslektaşı Cem Belevi ile arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi. Derici, işlerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Derici son olarak Cem Belevi ile aşk yaşadığı yönündeki iddia ile konuşulmaya başladı. Sık sık birlikte görüntülenen ikilinin ilişkilerini sakladıkları ortaysa atıldı. Gazete Magazin’in haberine göre çift Bodrum’da gözlerden uzakta baş başa tatil yaptı.


CEM BELEVİ'NİN ADI BİRCAN BALI İLE AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMIŞTI

Cem Belevi'nin, 2019 yılında dünyaevine girdiği Avukat Ömer Gezen'den geçtiğimiz mart ayında sürpriz şekilde boşanan Bircan Bali ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Cem Belevi, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını anlatıp "Çeşme'de denk geldik sohbet ettik Bircan Bali ile. İrem gibi o da sevdiğim tanıdığım bir arkadaşım" demişti.

 

DERİCİ'YE ALEV EMOJİSİ GÖNDERDİ

İrem Derici ile Cem Belevi çifti geçtiğimiz günlerde Tan Taşçı’nın konserinde birlikte görüntülenmişlerdi. İrem Derici’nin Instagram hesabından paylaştığı siyah mayolu fotoğrafına Cem Belevi’nin alev emojisi göndermesi gözlerden kaçmadı.

İrem Derici ile Cem Belevi aşk mı yaşıyor? İddiaların ardı arkası kesilmiyor!

 


AŞK İDDİASINI YALANLADI


Dün akşam İstanbul'daki bir mekanda sahneye çıkan İrem Derici ise hakkında çıkan aşk haberleri hakkında konuştu. Aşk iddiasını kesin bir dille yalanlayan Derici, "8 yıllık arkadaşımla tatile gitmem tuhaf bir şey mi? Bir şey olsa benden duyarsınız zaten" dedi.

 

İrem Derici ile Cem Belevi aşk mı yaşıyor? İddiaların ardı arkası kesilmiyor! ile ilgili etiketler İrem Derici Cem Belevi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.