İrem Derici göğüs estetiği için ödediği ücreti açıkladı! İşte dudak uçuklatan o rakam

"Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi parçalarıyla büyük bir çıkış yakalayan 34 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı İrem Derici sosyal medyada yaptığı her paylaşımla ve açıklamalarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Genç şarkıcı son olarak göğüs estetiği için ödediği ücretle gündem oldu. İşte detaylar...

Instagram hesbaında 7,4 milyon takipçisi olan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan İrem Derici, yine yapacağını yaptı. Ünlü şarkıcı çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Daha önce 3 kez burun estetiği yaptırdığını açıklayan Derici şimdi de yeni bir estetik itirafında bulundu. İrem Derici göğüs estetiğine 4000 euro (45 bin TL) harcadığını söyledi.


İddialı açıklamaları ve paylaşımlarıyla her daim gündem olmayı başaran İrem Derici farklı şehirlerde verdiği konserlerinden fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Dudağı dışında pek çok yerinde estetik olduğunu her fırsatta dile getiren Derici bu sefer de geçirdiği göğüs estetiğiyle ilgili yaptığı bir yorumla dikkat çekti.

İrem Derici göğüs estetiği için ödediği ücreti açıkladı


GÖĞÜS ESTETİĞİNE 45 BİN TL ÖDEDİ

Derici, "4 bin euro (45 bin TL) verdim diye .... mikrofon uzatıyorum" dedi. Derici'nin göğüs estetiği için ödediği ücret takipçileri tarafından çok bulundu.

 İrem Derici göğüs estetiği için ödediği ücreti açıkladı

BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK İÇİN DUVARA KAFA ATTIĞINI SÖYLEMİŞTİ


Derici daha önce de küçük yaşlarda burun estetiği yaptırmak istediğini ve ailesinden izin alamadığını anlatmış ve burun estetiği yaptırabilmek için duvara kafa atıp burnunu kırdığını da itiraf etmişti. Fakat o ameliyatı da beğenmeyerek daha sonra ikinci kez burnunda estetik ameliyatı olmuştu. Derici daha önce estetikle ilgili sorulara "Bu hızla Ajda Pekkan’ı geçeceğim. 3 burun, bir göğüs, sayısız botoks, diş… Ne yaptırayım başka?" diye cevap vermişti.

 

 

İrem Derici göğüs estetiği için ödediği ücreti açıkladı! İşte dudak uçuklatan o rakam ile ilgili etiketler İrem Derici estetik Sosyal Medya Instagram estetik operasyon göğüs estetiği burun estetiği
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.