İrem Derici eski günlere geri döndü... Turp gibi oldu!

Bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalan İrem Derici, hazırlanan özel beslenme programıyla 20 günde 5 kilo aldı.

Kilo kaybına bağlı bağışıklık sisteminin çökmesi nedeniyle 20 gün yoğun bakımda kalan İrem Derici, sağlığına kavuştu. 4 Ekim'de hastaneden taburcu olan şarkıcının 20 günde 5 kilo aldığı öğrenildi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Derici'ye hastaneden taburcu olur olmaz özel bir beslenme programı hazırlandığı ortaya çıktı. Hastanede yattığı dönemde sıvı gıda ve serumla beslenen Derici'nin bu programla 20 günde 5 kilo alarak sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Ölümden dönen şarkıcının kilo almasına yardımcı olan beslenme programında kırmızı et, pekmez ve kuruyemiş gibi gıdalar bulunuyor.

hulya-avsar-dan-irem-derici-ye-buyuk-gaf-simdi-9465255_3449_o

KONSERİ İPTAL ETTİREN PAYLAŞIM!

İrem Derici'nin yoğun bakımdayken çalınan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar, 29 Ekim'de Bursa'da vereceği konserin iptal edilmesine neden oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi, şarkıcının hesabından Bursaspor'la ilgi yapılan küfürlü bir paylaşım sonrası Bursalı hayranlarından tepki gören Derici'nin konserinin iptal edildiğini duyurdu.

İrem Derici eski günlere geri döndü... Turp gibi oldu! ile ilgili etiketler İrem Derici kilo aldı iyileşti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.