İrem Derici eleştirilerin hedefi olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'a destek verdi

Son dönemin popüler şarkıcıları Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un Ağrı'da verdikleri konserdeki görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Kıyafetleri nedeniyle eleştirilen Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş'a İrem Derici'den destek geldi.

"Sevmedim Deme", "İçime Ata Ata" ve "Rastgele" şarkıları dillere dolanan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, Ağrı'da sevenlerinin karşısına çıktı. İkilinin konserden görüntüleri sosyal medyada yapıldı. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'a kıyafet tercihleri nedeniyle eleştiri yağdı. Terlik ve şortla sahneye çıkan ikilinin uykulu ve özensiz halleri dikkat çekti.

ŞORT & TERLİK KOMBİNİYLE SAHNEYE ÇIKTILAR

Konsere şort ve terlikle çıkan genç şarkıcılara sosyal medyada tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları o anlar için "Sanki uykudan uyanıp gelmiş gibiler, yoldan geçerken bir konser verelim demiş gibiler" yorumları yaptı.

İrem Derici eleştirilerin hedefi olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'a destek verdi


Eleştirişler karşısında İrem Derici ikiliye destek mesajı yayınladı: ''Çok kıskanılan başarı gördüm ama artık şu adamları bi salın be! Hazmadin, geçer. Çalışın sizin de olur.''

 

 

 

İrem Derici eleştirilerin hedefi olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'a destek verdi ile ilgili etiketler İrem Derici kurtuluş kuş burak bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.