İrem Derici Barış Murat Yağcı'ya ne cevap verdi? Argo için ne dedi?

Katıldığı bir televizyon programında İrem Derici'yle ilgili ''Argo bir ağzı var, tarzım değil'' diyen Barış Murat Yağcı'ya İrem Derici'den cevap gecikmedi. Peki, İrem Derici, Barış Murat Yağcı'nın iddialarına ne cevap verdi? Tüm detaylarıyla haberimizde.

Barış Murat Yağcı, katıldığı bir televizyon programında İrem Derici’yle ilgili “Argo bir ağzı var, tarzım değil” demişti. Bu sözlerin üzerine izleyiciler İrem Derici'den ne cevap geleceğini merakla bekliyordu. İrem Derici'den beklenen cevap geçikmedi. Peki, İrem Derici Barış Murat Yağcı'nın iddialarına ne cevap verdi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

İrem Derici Barış Murat Yağcı'ya ne cevap verdi?  Argo için ne dedi?

İrem Derici, “Argo bir ağzı var, tarzım değil” diyen Barış Murat Yağcı’ya “Hayal dünyasında yaşıyorlar. Kokuşmuş konularla bana gelmesinler” sözleriyle gönderme yaptı.

İrem Derici, Bodrum'da bir beach'te vereceği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cadde'den Umut Ünver'in haberine göre, şarkıcı, bir dönem sevgili oldukları iddia edilen Barış Murat Yağcı’nın, kendisi için söylediği “Argo bir ağzı vardı. Kadına yakıştıramıyorum. Reklam ve single için beni kullandı. Hem fizik hem de kafa olarak tarzım değil” açıklamasıyla ilgili konuştu.

Sektöre girdiği yıldan beri, neyse o olduğunu kaydeden Derici, “Açın Google’a sorun, hiç değişmedim, hep aynıyım... Paralel evrendekiler beni ilgilendirmiyor. Hayal dünyasında yaşıyorlar. Ben orada yokum. Kokuşmuş konularla bana gelmesinler” sözleriyle oyuncuya sert bir yanıt verdi.

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 tarihinde dünyaya gelen İrem Derici aslen Sinop Boyabat'lıdır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunu olan İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile popülerliği yakalamıştır.

Bu yarışmada Hülya Avşar'ın yarışmacısı olan İrem Derici özellikle Kalbimin Tek Sahibine parçası ile büyük beğeni toplamıştır.

ALBÜMLERİ

2012 yılında - Bensiz Yapamazsın (Single)
2013 yılında- Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
2013 yılında- İki (Maxi Single)
2014 yılında- Neredesin Sen (Single)
2014 yılında- Kalbimin Tek Sahibine (Single)
2014 yılında- Üç (Maxi Single)
2015 yılında- Değmezsin Ağlamaya
2015 yılında- Aşk Eşittir Biz
2016 yılında- Dantel
2017 yılında- Tektaş

13 Eylül 2014 tarihinde Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derici 22 Mart 2016'da anlaşmalı olarak, Gebze’de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini bitirmişlerdir.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi ithalat ihracat bölümü ikinci sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir. 2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiği için Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur. Barış Murat Yağcı belli bir süre İtalya'da model olarak çalışmıştır.

Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı.
İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.Oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. 

ROL ALDIĞI PROJELER

2014 - Kocamın Ailesi (Dizi)

2015 - Kiralık Aşk (Dizi)

2016 - Şevkat Yerimdar (Dizi)

 

 

İrem Derici Barış Murat Yağcı'ya ne cevap verdi? Argo için ne dedi? ile ilgili etiketler İrem Derici Barış Murat Yağcı argo tartışması
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.