İrem Derici babasının uyarılarını ciddiye almadı! Koronavirüs aşısı oldu

34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada aşı karşıtı paylaşımlar yapan reklamcı babası Hulusi Derici’nin önerilerini dikkate almadı. Ünlü şarkıcı, “Türkiye, sağlık konusunda tüm dünya ülkelerinden ileride. Aşı yaptırırken kafamda en ufak bir soru işareti bile olmadı” dedi ve koronavirüs aşısı oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin koronavirüs aşısı yapılmaya başlanacağını bildirmesinin ardından, birçok ünlü isim koronavirüs aşısı olmak için sıraya girdi. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından sanat dünyasının ünlü isimleri aşı olmak için sıraya girdi. Koronavirüs aşısı olan bazı ünlü isimler sosyal medya hesaplarından o anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı İrem Derici de aşı olduğunu duyurdu.

Derici, sosyal medyada aşı karşıtı paylaşımlar yapan reklamcı babası Hulusi Derici'ye kulak asmadı ve aşısını oldu.

Hulisi Derici

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BORCUMUZDUR

Hulusi Derici, koronavirüse karşı tüm dünyada uygulanan aşı çalışmalarını günlerdir protesto ediyor. İrem Derici, babasının bu paylaşımlarını dikkate almadı ve önceki gün aşısını yaptırdı.


Ünlü şarkıcı, "Fikir ayrılıklarımıza saygı duyduğumuz için babamla dost gibiyiz. Sağlık çalışanlarımıza olan borcumu en kısa sürede aşı olarak ödemeyi görev bildim. Türkiye, sağlık konusunda dünya ülkelerinden ileride. Bu nedenle aşı yaptırırken kafamda hiçbir soru işareti olmadı" açıklamasında bulundu.

İrem Derici

 

 

İrem Derici babasının uyarılarını ciddiye almadı! Koronavirüs aşısı oldu ile ilgili etiketler İrem Derici Hulisi Derici koronavirüs aşısı aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.