İrem Derici açtı ağzını, yumdu gözünü!

İrem Derici hakkında yapılan bir haberin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek ateş püskürdü.

Son günlerde verdiği kilolarla gündemde olan İrem Derici hakkında bugün çıkan bir haber güzel yıldızı kızdırdı. Yapılan haberde Derici'nin kanser hastaları yararına verilecek bir konserin hemen öncesinde "Burası ahır gibi. Ben burada konser vermem" diyerek terk ettiği iddia edildi.

Önce konuyla ilgili İrem Derici'nin menajeri basın açıklaması yaptı.

Açıklama da şöyle denildi: "Bugün çıkan İrem Derici konser iptal haberi gerçekleri yansıtmamaktadır. Bahse konu konserin kanserli çocuklarla ilgili hiç bir alakası yoktur. Konser Almanya 'da bir futbol takımının balosudur ve Organizatör'ün sözleşme şartlarının hiçbirini (sahne-ses-ışık vb.) yerine getirmemesinden dolayı üzülerek iptal edilmiştir. Ayrıca sözleşmeye göre alınan ücretin de kimsenin mağdur olmaması adına kendilerine iade edeceğimiz aynı gün bildirilmiştir.
Bilginize sunarız..."

İREM DERİCİ'DEN YALANLAMA

İrem Derici, hakkında çıkan bu haberden sonra İnstagram hesabından çok sert bir açıklamada bukundu. 'Şeref yoksunları' ve 'Başınıza bela aldınız' ifadelerini kullanan ünlü popçu, söz konusu haber hakkında hukuki yollara başvuracağını duyurdu.

hdslkgkdsgfhjjk

İrem Derici açtı ağzını, yumdu gözünü! ile ilgili etiketler İrem Derici Haber yalan şeref yoksunları başınıza bela aldınız
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.