İrem Altuğ Kalp Yarası Kadrosuna Katıldı! İrem Altuğ Kimdir?

Pazartesi akşamlarına damga vuran ATV dizisi Kalp Yarası oyuncu kadrosuna İrem Altuğ katıldı. Sürpriz bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak İrem Altuğ kimdir, kaç yaşında? İşte İrem Altuğ hakkında bilgiler...

atv'nin Süreç Film imzalı, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban'ın oturduğu pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kalp Yarası'na yirmi dokuzuncu bölümden itibaren başarılı oyuncu İrem Altuğ dahil oluyor.

Altuğ, Kalp Yarası'nın kahramanlarına büyük yüzleşmeler yaşatacak bir karaktere hayat veriyor. Sancakzade Ailesi'nde konak savaşı tüm hızıyla sürerken, geçmişin hesabını sormaya gelen bu karakter tüm dengeleri değiştirecek. Azade'nin yüzleşmekten kaçtığı "o kişi" kaybettiklerini teker teker geri almak niyetinde. Ferit ise bu gizemli kadına geçmişin değil bugünün hesabını soracak!

Kalp Yarası, her Pazartesi saat 20.00'de atv'de!

İrem Altuğ Kimdir?

Çukur dizisinde Ayşe karakteri ile büyük beğeni toplayan İrem Altuğ 15 Eylül 1980 İstanbul doğumludur. Çocukluk dönemi boyunca 1988 yılından 1998 yılına kadar 40’a yakın reklam filmlerinde oynamıştır. Reklamlar sayesinde kamera ile tanışan İrem Altuğ, oyunculuk konusunda eğitim alması için Beyazıt İl Halk Eğitim Kütüphanesi tarafından organize edilen “İstanbul Kültür Oyuncuları” çocuk oyuncu topluluğuna katılmıştır.

Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ'dan şoke eden açıklama! 'İki kocamla birlikte  yaşıyoruz'

1989 yılında Halit Refiğ’in yönetmenliğini üstlendiği “Karılar Koğuşu” filminde çocuk oyuncu olarak Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit gibi sinema oyuncularıyla aynı sahneyi paylaşmıştır. Aynı yıl “Zirvenin Bedeli” isimli sinema filminde Selin Dilmen’in küçüklüğünü canlandırmıştır. 1992 yılında, yönetmenliğini Hülya Alp’in üstlendiği “Bir Yılbaşı Düşü” isimli televizyon filminde yer almıştır.

İrem Altuğ Kalp Yarası Kadrosuna Katıldı! İrem Altuğ Kimdir? ile ilgili etiketler irem altuğ kimdir kalp yarası
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.