İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler!

Ukrayna, İran’da düşürülen yolcu uçağına ait arama kurtarma çalışmalarını içeren yeni görüntüler yayınladı.

Ukrayna Devlet Acil Durumlar Servisi, İran Devrim Muhafızları tarafından Tahran’da roketle vurulan yolcu uçağının enkazına ait yeni görüntüler paylaştı.

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler!

Paylaşılan görüntülerde, Ukrayna’dan gelen ve çalışmalara katılan özel ekibin uçağın enkazından topladığı parçalar kameralara yansıyor.

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler! - Resim : 2

Öte yandan, Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU) tarafından yapılan açıklamada, yolcu uçağının düşürülmesi sonucunda İran’a dava açıldığı duyurulmuştu.

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler! - Resim : 3

Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada ise Tahran’da yaşanan ve 176 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın tüm sorumluluğu kabul edilmişti.

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler! - Resim : 4

Ayrıca İran Sivil Havacılık Örgütü tarafından da düşürülen Ukrayna yolcu uçağının etrafa verdiği zarara ilişkin bir açıklama yapılmış, "Yeşil alan ve sivil zararı Ukrayna karşılayacak” denilmişti.

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler! - Resim : 5

İran'nın düşürdüğü uçağın enkazına ait yeni görüntüler! ile ilgili etiketler Ukrayna İran düşen uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.