İranlılardan Kırmızı Oda dizisine büyük tepki!

Kırmızı Oda dizisi son bölümüyle tepkilere neden oldu. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan diziye İranlılardan tepki var. Tepkilerin nedeni ise...

Kırmızı Oda dizisine İranlı izleyicilerden gelen tepkiler şok etkisi yaratttı. TV8 ekranlarında fırtınlara estirmeye devam eden ve her bölümüyle izleyiciyi duygu dolu sahnelerle gözyaşlarına boğan Kırmızı Oda dizisine Melisa Aslı Pamuk'da dahil oldu.

Binnur Kaya, Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Esra Ronabar'ın oyuncu kadrosunda olduğu Kırmızı Oda dizisine son olarak Melisa Aslı Pamuk da dahil olmuştu.

İranlılardan Kırmızı Oda dizisine büyük tepki!

Geçtiğimiz Cuma günü Kırmızı Oda 35. bölümü ile yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı romanında uyarlanan ve unutulmaz hikayeler barındıran Kırmızı Oda dizisi 36. bölümünde ro alan Melisa Aslı Pamuk İranlı bir baba ve Türk bir anneden dünyaya geldi. Mitra karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk'un anlattıkları ise izleyenleri farklı deneyim yaşattı.

İranlılardan Kırmızı Oda dizisine büyük tepki! - Resim : 2

İran'da iki evlilik normalmiş!

Babasından bahsederken iki evliliği olduğunu ve bunun İran'da normal karşılandığını ifade ediyordu güzel Mitra.

Şikayet yağmuruna tutuldu

Cinayete bulaşmış babası için yalancı şahitlik eden Mitra'nın bu sahnelerinin ardından Kırmızı Oda eleştirilerin odağı haline geldi ve izleyici şikayet yağmuruna tuttu. 

İran'da iki evlilik normalmiş!
Babasından bahsederken iki evliliği olduğunu ve bunun İran'da normal karşılandığını ifade ediyordu güzel Mitra. İranlı izleyiciler dizide ikinci eşin normal bir durummuş gibi gösterilmesine tepki göstererek “Bizim için ikinci evlilik yaygın değil yalan demeyin bu bir hakaret. İranlılaraSaygıDuyTv8” dedi.

İranlılardan Kırmızı Oda dizisine büyük tepki! ile ilgili etiketler Melisa Aslı Pamuk Kırmızı oda mitra
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.