İranlı Marjan Ahadi bulundu! Müge Anlı İranlı Marjan'a ne oldu?

İranlı Marjan Ahadi bulundu! Müge Anlı İranlı Marjan'a ne olduğu merak ediliyor. Etiler'de 4 gün önce kayıp olan İranlı Marjan dün akşam bulundu. 4 gündür kendinde olmadığını söyleyen İranlı Marjan detayları anlattı. Müge Anlı İranlı Marjan'a ne olduğu detayları haberimizde.

İranlı Marjan o gün yaşadıklarını anlattı. Saat 19.00 civarı işten çıkıp erkek arkadaşının evine giderken İranlı Marjan kaçırılmıştır. Müge Anlı’nın yayınında “Annem ve sevenlerim olmasaydı şimdi ne olurdu bilmiyorum” diyen Marjan gözyaşlarını tutamadı.

“Ben kimsenin yüzünü görmedim” diyen Marjan üç kişi tarafından kaçırılmıştı. Taksi beklerken birinin onu tuttuğunu ve ona “Sakin ol sana yardım edeceğim” deyip onu kaçırdıklarını söyledi. “4 gün boyunca kendimde değildim. 4 gün sonra da kendimi sokakta buldum” diye açıklayan İranlı Marjan o dört gün boyunca sürekli uyutulduğunu söyledi.

İranlı Marjan bulundu! Müge Anlı İranlı Marjan'a ne oldu?

"Sana yardım edeceğim"

4 gün boyunca sadece bir kez tavuk patates yediğini hatırladığını söyleyen İranlı Marjan her uyandığında ona sürekli birinin “Sana yardım edeceğim” dediğini söyledi.

Gece boyunca sorgusu süre İranlı Marjan’ın dediklerindeki şüpheli durumlar araştırılıyor. Müge Anlı ona ne yaşandıysa gerçekleri anlatması için baskı yaptı. Eğer sakladığı şeyleri açıklamazsa daha sonradan kötü şeyler olabileceği hakkında İranlı Marjan'ı uyardı. 

İstanbul polisinin bu durumu kabul etmeyeceğini vurgulayan Müge Anlı bu olayı şüpheli bulduğunu söyledi.

İranlı Marjan Ahadi bulundu! Müge Anlı İranlı Marjan'a ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı İranlı Marjan bulundu mu ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.