İran'ın misillemesi sonrası Trump'tan ilk açıklama: Her şey yolunda...

İran'ın ABD'nin Irak'taki 2 askeri üssünü füzelerle vurmasının ardından ulusa sesleniş konuşmasını iptal eden Başkan Trump Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Zayiat ve hasar tespiti yapıldığını belirten Trump, "Şu ana kadar her şey yolunda" dedi.

ABD Başkanı Trump, İran'ın Amerikan üslerine yönelik saldırısı sonrasında Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı.

Saldırı sonrasında Beyaz Saray'da Ulusal Güvenlik Konseyi ile bir toplantı gerçekleştire Trump, paylaşımında seçtiği ifadelerle rahat bir tavır ortaya koymaya çalıştı.

Konuyla ilgili olarak sabah bir açıklama yapacağını ifade eden Trump, "Her şey yolunda. İran'dan fırlatılan füzeler Irak'taki 2 askeri üssü hedef aldı. Zayiat ve hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Şu ana kadar her şey yolunda. Dünyadaki en güçlü ve donanımlı orduya sahibiz." dedi.

 

İran'ın misillemesi sonrası Trump'tan ilk açıklama: Her şey yolunda... ile ilgili etiketler ABD İran Trump Füze amerikan üsleri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.