İran'dan korona çıkışı: ABD ve İsrail'in komplosu...

Koronavirüs sebebiyle 8 kişinin öldüğü İran'ın lideri Ayetullah Ali Hamaney, "Yabancı basın, virüsü bahane ederek halkı seçimlere katılmaktan vazgeçirmeye çalıştı" dedi.

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in ofisinden yapılan açıklamaya göre, İran lideri, bu sabah bir grup din adamı ile görüşmeler yaptı.

Görüşmede seçimler ve yeni tip koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunan Hamaney, düşman olarak nitelendirdiği ABD ve İsrail'in, 'İran'ın muhtelif temellerine darbe vurmak amacıyla komplo hazırladığını' söyledi.

Hamaney, "Düşmana karşı darbeyi vurmak için hazır olmalıyız" ifadesini kullandı.
Yabancı basının İran'daki parlamento seçimlerine yönelik kara propagandayı aylar öncesinden başlattığını belirten Hamaney, seçimlerin yaklaşmasıyla bu propagandanın da arttığını savundu.

İran'dan korona çıkışı: ABD ve İsrail'in komplosu...

Hamaney, "Yabancı basın, virüsü bahane ederek halkı seçimlere katılmaktan vazgeçirmeye çalıştı. Bunu fırsata dönüştürmekten geri kalmadılar. İran, seçimlerde düşmanın propagandasını ve fırsatçılığını boşa çıkardı" görüşlerini paylaştı.

Düşmanların İran'da seçimlere karşı olduğunu belirten Hamaney, buna rağmen halkın seçimlere yoğun katılım gösterdiğini ifade etti.

 İRAN'DA KORONAVİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI 8, VAKA SAYISI 43

İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ölenlerin sayısının 8'e çıktığını açıkladı. İran devlet televizyonuna konuşan Cihanpur, ülkede 15 kişi de daha koronavirüs tespit edildiğini, böylelikle vaka sayısının 43'e yükseldiğini ifade etti.

İran'dan korona çıkışı: ABD ve İsrail'in komplosu... ile ilgili etiketler İran Korona Virüs ABD İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.