İran'dan İsrail'e tehdit gibi uyarı...

İran Savunma Bakanı Emir Hatemi, Washington'un Basra Körfezi'nde oluşturmak istediği uluslararası koalisyona İsrail'in de katılmasının bölge için faciayla sonuçlanabileceği uyarısında bulundu.

İran Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Hatemi, Kuveyt, Katar ve Ummanlı mevkidaşlarıyla yaptığı tele-konferans görüşmesinde ABD'nin Basra Körfezi ve çevresinde "seyrüsefer güvenliğini sağlamak için" kurmaya çalıştığı uluslararası koalisyonun bölgede güvensizliği artıracağını söyledi.

Hatemi, ABD'nin bölgedeki güvensizliğin kaynağı olduğunu ifade ederek, "ABD'nin seyrüsefer güvenliğini temin etmek bahanesiyle oluşturmak istediği askeri koalisyon (bölgede) güvensizliğin daha da artmasına neden olacaktır." dedi.

İsrail'in de ABD'nin oluşturmak istediği koalisyona katılacağına ilişkin iddialara da değinen Hatemi, "Böyle bir girişim provoke edicidir ve bölge için faciayla sonuçlanabilir." ifadesini kullandı.

İran'dan İsrail'e tehdit gibi uyarı... ile ilgili etiketler İran İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.