İran duyurdu: MOSSAD'ı İsrail'de vurduk

İran'ın 'Nükleer Babası' olarak bilinen Muhsin Fahrizade geçtiğimiz ay düzenlenen suikastle öldürüldü. Bu eylemin İsrail tarafından yapıldığı iddiaları gündemi meşgul ederken İran'dan misilleme geldi. İddialara göre, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de MOSSAD yetkilisi Fahmi Hinavi, İran tarafından öldürüldü. Bölgede yeni bir savaş çıkaracak ölçüde önemli olan İran medyasının servis ettiği bu gelişmeye İsrail medyası ise sessiz kaldı. İşte detaylar...

İran'ın 'Nükleer Babası' olarak bilinen Muhsin Fahrizade'nin suikast sonrasında öldürülmesinin ardından İsrail'in başkenti Tel Aviv'de MOSSAD (İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı) yetkilisi olduğu belirtilen Fahmi Hinavi silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

İddialara göre İran, Fahrizade'nin cinayetinin ardından İsrail'e misilleme yaptı.

İSRAİL MEDYASI SALDIRIYI GÖRMEZDEN GELDİ

İran medyasında yer alan bir habere göre, perşembe günü akşam saatlerinde Tel Aviv'de İsrail gizli servisi MOSSAD yetkilisi olduğu belirtilen Fahmi Hinavi, silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Hinavi'nin aracıyla kırmızı ışıkta beklerken saldırganlar tarafından 15 el ateş edildiği iddia edildi.

Saldırının, İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesine Tahran'ın bir misillemesi olabileceği iddiaları ortaya atılırken, yaşanan saldırıyla ilgili Tel Aviv yönetiminden hiçbir resmi bir açıklama yapılmadı.

Aynı zamanda silahlı saldırıyı, İsrail medyası da görmezden geldi.

 

İran duyurdu: MOSSAD'ı İsrail'de vurduk ile ilgili etiketler İran MOSSAD İsrail Muhsin Fahrizade personel suikast
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.