İran'daki bir doğal gaz boru hattında şüpheli bir patlama yaşandı!

İran’ın Huzistan eyaletinde doğal gaz boru hattında patlama meydana gelirken, can veya mal kaybı yaşanmadı. İsrail'in İran'a yönelik stratejik sabotajları giderek yoğunlaşırken, patlamaya 'altyapının eski olması'nın sebep olduğu iddia edildi.

İsrail'in İran'ın stratejik noktalarına yaptığı sabotajlar gündemdeyken, bir patlama haberi de doğal gaz boru hattından geldi. 

ŞİDDETLİ PATLAMA

İran’ın güneyinde yer alan Huzistan eyaletindeki doğal gaz boru hattında şiddetli patlama meydana geldiği bildirildi.

ALTYAPININ ESKİ OLMASI BAHANE EDİLDİ

Ramşir Kaymakamlığından Celil Zahiri, Marun Petrol ve Gaz Şirketine ait doğal gaz boru hattında meydana gelen patlamanın boru hattındaki alt yapının eski olmasından kaynaklandığını ifade etti.

Şirketin Genel Müdürü Hamid Kaviyan ise patlamanın yol açtığı hasarın onarıldığını, herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığını aktardı.

Patlamanın meydana geldiği bölgeye yakın Remis köyünde yaşayanlar ise patlamanın şiddetli olduğunu ve sarsıntı hissedildiğini dile getirdi.

İran'daki bir doğal gaz boru hattında şüpheli bir patlama yaşandı! ile ilgili etiketler İran İsrail patlama altyapı doğalgaz boru hattı sabotaj eski
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.