İran'daki Azerbaycan büyükelçiliğine yapılan saldırı planlı mıydı?

İran’da Azerbaycan büyükelçiliğine silahlı saldırı düzenlendi, bir güvenlik amiri hayatını kaybetti. Yaşanan olay sonrası Azerbaycanlı siyasetçi Elyar Türker, sosyal medya hesabından olayla ilgili dikkat çeken bir görüntü paylaşarak ''Polis, teröristin elindeki silahı görüp ama hiçbir şey yapmıyor. Bu polis kimden emir almıştır?'' ifadelerini kullandı.

İran’da Azerbaycan büyükelçiliğine silahlı saldırı düzenlendi, bir güvenlik amiri hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Hain saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Azerbaycan'ın yanındayız" dedi. Tahran Polis Komutanı Rahimi saldırganın yakalandığını duyurdu.

''SANKİ POLİS HER ŞEYDEN HABERDAR''

Yaşanan tatsız olay sonrası Azerbaycanlı siyasetçi Elyar Türker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda terör eylemini gerçekleştiren teröristin büyükelçilik binasına giriş görüntülerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

''Terörist elinde silahı ile elçilik kapısındaki İran polisine selam verip Büyükelçilik binasına giriyor. Polis, teröristin elindeki silahı görüp ama hiçbir şey yapmıyor. Bu polis kimden emir almıştır? Videoda görülüyor ki güvenlik kulübesindeki polisin sanki her şeyden haberdar''

 

İran'daki Azerbaycan büyükelçiliğine yapılan saldırı planlı mıydı? ile ilgili etiketler Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.