İran'da tepki çeken cenaze! Koronayı hiçe saydılar

İran donanmasının Basra Körfezi'nde yürüttüğü askeri tatbikat sırasında 'yanlışlıkla' kendi gemisini hedef alması sebebiyle yaşamını yitiren 19 denizci için bugün cenaze töreni düzenlendi. Söz konusu törende herhangi bir koronavirüs tedbirinin alınmaması büyük tepki topladı.

İran donanması Basra Körfezi'nde düzenlediği askeri tatbikatta yanlışlıkla kendi gemisini vurmuş ve 19 denizci hayatını kaybetmişti.

''SAĞLIK PROTOKOLLERİNE UYGUN OLARAK DÜZENLENDİ''

Hayatını kaybeden denizciler için bugün cenaze töreni düzenlendi. Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Kunarek şehrinde gerçekleştirilen cenaze merasiminin sağlık protokollerine uygun olarak düzenlendiği belirtildi.

Törene ölenlerin ailelerinin yanı sıra siyasi ve askeri yetkililerden İran Ordusu Koordinatör Yardımcısı Tuğamiral Habibullah Seyyari ve İran Deniz Kuvvetleri Komutanı Tümamiral Hüseyin Hanzade’nin de katıldığı aktarıldı.

İran’ın Cask ve Çabahar bölgesinde düzenlenen askeri tatbikat sırasında 19 denizci hayatını kaybetmiş, 15 denizci yaralanmıştı.

İran'da tepki çeken cenaze! Koronayı hiçe saydılar

İran'da tepki çeken cenaze! Koronayı hiçe saydılar ile ilgili etiketler İran Koronavirüs Korona cenaze tatbikat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.