Vicdansız kadın köpeğine böyle işkence yaptı!

Sosyal medya bu videoyu konuşuyor. İran'da çekilen görüntülerde bir kadın köpeğini balkondan aşağı sallandırıp duvara vuruyor. Söz konusu görüntüler sonrasında köpek vatandaşlar tarafından kurtarılıyor.

Twitter'da paylaşılan bir videoda İran'da bir kadının köpeğini balkondan aşağıya doğru sallandırıp, kulağını çektiği görülüyor. Videonun devamında kadının, köpeği içeri çektikten sonra duvara vurduğu görülüyor. Söz konusu şiddet görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.


Video sonrasında, bir Instagram hesabının yaptığı paylaşıma göre, şiddete uğrayan köpek sahibinin elinden kurtarıldı. Paylaşımda, "Köpek, kötü kadının elinden kurtarılmıştır. Ona balkonda tasmalı halde işkence eden kadının elinden alan kişiye teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Vicdansız kadın köpeğine böyle işkence yaptı!

Vicdansız kadın köpeğine böyle işkence yaptı! ile ilgili etiketler Instagram Twitter İşkence köpek İran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.