İran'da kaykay etkinliğine başörtüsüz katılan 5 genç kız gözaltına alındı

İran'ın Şiraz kentinde kız ve erkeklerin karışık olarak katıldığı bir kaykay etkinliği düzenlendi. Etkinliğin görüntüleri sosyal medyada yayılınca İran polisi harekete geçti. Etkinliğe katılan 5 kız başörtüsü olmaması nedeniyle gözaltına alındı. Kentte Batı tarzı etkinliklere karşı miting düzenleneceği bildirildi.

İran'ın Şiraz kentinde kız ve erkekli gruplar tarafından kaykay etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin ardından sosyal medyada yayılan görüntülerde, kaykay etkinliğine katılan kızların başörtülerinin olmaması da dikkat çekti.

İran'da kaykay etkinliğine başörtüsüz katılan 5 genç kız gözaltına alındı

Polis, olayın ardından kızlı-erkekli bir şekilde etkinliğe katılan ve başörtüsü olmayan 5 kişiyi gözaltına aldı. İran devlet medyası, Şiraz'da cuma namazından sonra, Batı tarzı gençlerin toplanmalarına karşı bir miting düzenleneceğini bildirdi.

 

İran'da kaykay etkinliğine başörtüsüz katılan 5 genç kız gözaltına alındı ile ilgili etiketler İran Gözaltı kaykay etkinliği başörtüsüz gençler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.