Belediye çalışanlarından Azrail kostümlü korona uyarısı

Koronavirüs salgınında 3 binden fazla kişinin öldüğü İran'da yetkililer sokağa çıkılmaması ve çıkıldığında sosyal mesafeye uyulması yönünde uyarılar yapsa da halk bu uyarıları dikkate almıyor. Sözlerinin dikkate alınmaması karşısında farklı bir yönteme başvurmaya karar veren belediye çalışanları, "Azrail" kostümleri ile sokaklara çıktı.

Koronavirüs vakalarının sayısı yükselirken, can kaybı İran'da giderek artıyor.
Bilanço ağırlaştıkça İran'daki vatandaşların endişeleri büyüyor.

Ülkede, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 898'e yükseldi. Virüse yakalanan kişi sayısı ise 44 bin 606'ya çıktı.

AZRAİL KOSTÜMÜYLE UYARI

Ülkenin Huzistan Eyaleti'ne bağlı Hürremşehr şehrinde, bölgenin belediye çalışanları koronavirüs nedeniyle fiziksel mesafe konusunun önemini vurgulamak ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla Azrail kostümleri giyip, oraklarıyla sokaklarda dolaştılar.

Aynı zamanda konuyla ilgili olarak anonsların yapıldığı da duyuldu.

Belediye çalışanlarından Azrail kostümlü korona uyarısı

Belediye çalışanlarından Azrail kostümlü korona uyarısı ile ilgili etiketler İran Belediye Koronavirüs Korona Azrail kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.