İran'da 6.3 ve 6.4 büyüklüğünde deprem! 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

İran’ın Hürmüzgan eyaletinde 6.3 ve 6.4 büyüklüklerinde meydana gelen iki depremin ardından 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde 6.3 ve 6.4 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi.  Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezinden yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Hürmüzgan eyaletine bağlı Keşm ilçesi olan deprem yerel saatle 15.36'da kaydedildi. Depremin 18 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 17 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen depremlerin ardından İran Acil Servisler Kurumu Sözcüsü Müçteba Halidi yaptığı açıklamada, depremlerde şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiğini ve 17 kişinin yaralandığını bildirdi.

 Depremin meydana geldiği bölgeye ambulans ekiplerinin gönderildiğini belirten Halidi, “Kerman’dan 5 ve Fars eyaletinden 2 ambulans bölgeye sevk edildi. Arama kurtarma ekibi de bölgede ve gerekli çalışmaları yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

BÖLGEDE ELEKTRİK KESİLDİ

Depremin hissedildiği Bender Abbas bölgesinde bazı elektrik santrallerinin zarar gördüğünü belirten Halidi, bölgede elektrik kesintilerinin olduğunu söyledi.

 

İran'da 6.3 ve 6.4 büyüklüğünde deprem! 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var ile ilgili etiketler İran deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.