İran ve Güney Azerbaycan'da protestolar başlıyor!

İşgalci Ermenistan’ın gece yarısı dördüncü kez Gence’yi vurması, başta Türkiye olmak üzere İran Azerbaycan’ında da büyük tepkilere neden oldu. İran’ın Ermenistan’a yaptığı silah yardımının Güney Azerbaycan’da yapılacak yürüyüşler ile protestolar edileceği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan, dünyanın gözü önünde başta Terter olmak üzere Gence, Mengeçevir ve Berde şehirlerinde, sivil halka saldırılarına devam ediyor.

İRAN ERMENİSTAN’A SİLAH YARDIMI YAPIYOR İDDİASI!

İran’ın, Dağlık Karabağ’da zor durumda kalan Ermenistan’ın yardımına koştuğu haberleri yayınlanmıştı. Rusya yapımı silah ve askeri araçları taşıyan onlarca TIR, İran üzerinden Ermenistan’a gittiği belirtilmişti.

GÜNEY AZERBAYCAN DAHA ÖNCE AYAKLANMIŞTI!

Azerbaycan basınında yer alan görüntülere göre, Rusya menşeili silah ve askeri araç yüklü onlarca TIR, İran üzerinden Ermenistan’a gitti. Sınır bölgesinde yaşayan Azerbaycan Türkleri, Ermenistan’a giden TIR’ları durdurmak için eylemlerine devam etti. Sınır kapısı bölgesinde protestolar düzenlendi. Bazı tırların da lastikleri kesildi, yollarına çivili düzenekler koyuldu. Resmi açıklamalarda silah sevkiyatını yalanlayan İran ise TIR’ların yanına koruma araçları verdi. İran güvenlik güçlerinin silah taşıyan araçlara 100 kilometre boyunca koruma sağladığı belirtiliyor

İRAN’IN ERMENİSTAN’A SİLAH YARDIMI BÜYÜK İNFİAL YARATTI!

İşgalci Ermenistan’ın gece yarısı dördüncü kez Gence’yi vurması, başta Türkiye olmak üzere, İran Azerbaycan’ında da büyük tepkilere neden oldu. İran’ın Ermenistan’a silah yardımları Güney Azerbaycan’da yapılacak yürüyüşler ile protestolar edileceği öğrenildi.

GÜNEY AZERBAYCANLILAR AÇIKLAMA YAPTILAR!

İran’ın Ermenistan’a yaptığı silah yardımı, bugün protesto edileceği öğrenildi. Protesto ve yürüyüşlerle ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi.

”İran’ın Ermenistan’a Askeri ve diğer yardımlarını Güney Azerbaycan Türkleri olarak protesto etmeğe hazırlanıyoruz.  İran biterse bölgede fitne fesat bitecektir. İran Gence'de şehit olan kanında boğulacaktır.”

İran ve Güney Azerbaycan'da protestolar başlıyor! ile ilgili etiketler İran Azerbaycan protesto Ermenistan tepki silah yadrımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.