İran SİHA'ları PJAK'a 5 füze fırlattı! Kerkük Altınköprü'de büyük panik yaşandı!  

Kerkük'ün İlçesi Altınköprü'nün çevresinde akşam saatlerinde 5 büyük patlama gerçekleşti. Patlamalar halk arasında ve okullarda büyük paniğe neden oldu. Kerkük Türkmen Cephesi yetkilileri patlama ve paniğin İran'a ait SİHA'ların bölücü terör örgütü PKK'nın, İran kanadı PJAK'a yaptığı saldırıdan kaynaklandığını ifade ettiler.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Irak ve Suriye'de yuvalanan ve bir terör devleti kurmak isteyen PKK/PYD'ye bir darbe de İran'dan geldi.

ALTINKÖPRÜ ÇEVRESİNDEKİ PATLAMALAR BÜYÜK KORKU YARATTI!

Irak'ın Türkmen şehri Kerkük'e bağlı Altınköprü Beldesi çevresindenakşam saatlerinde 5 büyük patlama gerçekleşti.

SüperHaber'in elde ettiği bilgilere göre Irak'ın Kerkük'e giden en önemli geçiş yeri olan Altınköprü çevresindeki patlamalar sonrası halkta olduğu kadar okullarda öğrenciler arasında büyük panik yaşandığı öğrenildi.

İRAN PJAK'A SİHALARLA 5 FÜZE YOLLADI!

Meydana gelen patlamalarla ilgili olarak Irak Merkezi Hükümeti'nin bir açıklama yapmaması, özellikle Kerkük'te endişe ile karşılandı.

Patlamaların nedenini ve nereden geldiğini anlayamayan Altınköprü'de yaşayan Türkler, büyük bir korku ile önce okullara koşarak,çocuklarını aldıkları görüldü.Öteyandan Kerkük Türkmen Cephesi yetkilileri yaptıkları araştırmalar sonucu meydana gelen patlama ve paniğin İran'a ait SİHA'ların bölücü terör örgütü PKK'nın, İran kanadı PJAK'a yaptığı saldırıdan kaynaklandığını ifade ettiler.

İran SİHA'ları PJAK'a 5 füze fırlattı! Kerkük Altınköprü'de büyük panik yaşandı!   ile ilgili etiketler Irak Suriye Füze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.