İran, Lübnan'ın enerji ihtiyacını karşılamaya talip oldu!

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Beri ile görüşmesinde İran’ın Lübnan’ın enerji ihtiyacını karşılamaya hazır olduğunu belirtti.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran etkisindeki Hizbullah'ın elindeki Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği ziyaretinde Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun ve Meclis Başkanı Nebih Beri ile görüştü.

İRAN: LÜBNAN'IN YANINDAYIZ

Lübnan’da kurulan yeni hükümet nedeniyle Cumhurbaşkanı Aoun’u tebrik eden Abdullahiyan, İran’ın Lübnan devletinin ve halkının yanında olduğunu belirtti.

Abdullahiyan, Suudi Arabistan ve diğer Arap ülkeleri ile devam eden müzakerelere ilişkin de Lübnan Cumhurbaşkanı Aoun’u bilgilendirdi.

İRAN: LÜBNAN'IN ENERJİ İHTİYACINI KARŞILAMAYA TALİBİZ

Lübnan Meclis Başkanı Beri ile de görüşen Abdullahiyan, İran’ın Lübnan’daki enerji ihtiyacını karşılamaya hazır olduğunu ifade ederek, “İran Enerji Bakanlığı, Lübnan’da oluşan enerji sorununu yeni projeler ile çözmeye hazır. İranlı uzmanlar ve mühendisler oluşan enerji açığını ülkedeki elektrik santralleri projelerine katılarak daha ucuza kapatabilir” dedi.

İran, Lübnan'ın enerji ihtiyacını karşılamaya talip oldu! ile ilgili etiketler Lübnan İran enerji talip hizbullah kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.