İran Devrim Muhafızlarından ABD ve İsrail'e tehdit

Ahvaz'daki saldırıda 12 üyesini kaybeden Devrim Muhafızları, ABD ve İsrail liderlerini yıkıcı bir yanıtın beklediği uyarısını yaptı.

İran Devrim Muhafızları, ABD ve İsrail liderlerini açık şekilde tehdit etti.

Ahvaz'da 25 kişinin öldüğü saldırıdan iki gün sonra konuşan Devrim Muhafızları başkan yardımcısı, ABD ve İsrail liderlerini yıkıcı bir yanıtın beklediğini söyledi.

Devrim Muhafızları, dün yaptığı açıklamada da 'ölümcül ve unutulmaz' bir intikam alınacağını duyurmuştu.

Ahvaz'daki askeri törende 12 üyesini kaybeden Devrim Muhafızları'nın yanı sıra, İran lideri Hasan Ruhani de ABD'yi saldırıdan sorumlu tutuyor.

Ancak Washington tarafında bu suçlamalar pek etki etmişe benzemiyor. ABD'nin Birleşmiş Milletler temsilcisi Nikki Halley, suçlamaları reddedip İran'ın aynaya bakmasını istedi.

İran Devrim Muhafızlarından ABD ve İsrail'e tehdit ile ilgili etiketler İran ABD İsrail devrim muhafızları ahvaz terör saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.