İran 1. Ligi'nden flaş öneri: Ligleri PlayStation'da oynayarak bitirelim

İran 1. Ligi'nde mücadele eden Traktör Sazi'nin Başkanı Sohrabi, liglerin geleceği konusunda son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sohrabi, ''Lig'deki kulüplerden herkes bir temsilci göndersin ve PlayStation'da oynayarak ligleri bitirelim.'' ifadelerini kullandı.

Traktör Sazi Başkanı Sohrabi, liglerin gerekirse PlayStation'da oynanarak tamamlanabileceğini söyledi.

PLAYSTATION'DA OYNAYALIM

Sohrabi yaptığı açıklamada, "Futbol Federasyonu üyelerinden biri futbolun insanları bir arada tutmak ve bu zor günlerde umut aşılamak için gerekli olduğunu söyledi. Lig'deki kulüplerden herkes bir temscili göndersin ve play station'da oynayarak ligleri bitirelim." dedi.

''KULÜPLERE VE MİLLİ TAKIMA ZARAR VERECEK''

Liglerin başlamasının kulüplere ve milli takıma zarar vereceğini söyleyen Sohrabi, "Hepimiz futbolun ülkemizde karlı olmadığını biliyoruz. Eğer bugünlerde seyircisiz ma oynanırsa hiç heyecan olmayacak. Ayrıca kulüpler ve milli takımlar sağlık koşullarının tam anlamıyla güvenceye alınamadığı bu ortamda zarar görecek." dedi.

İran 1. Ligi'nden flaş öneri: Ligleri PlayStation'da oynayarak bitirelim

 

İran 1. Ligi'nden flaş öneri: Ligleri PlayStation'da oynayarak bitirelim ile ilgili etiketler İran futbol Playstation Korona Traktör Sazi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.